Hallituksen kokous 13.6.2014

Jongun alueen kyläyhdistys ry:n hallituksen kokous

Paikka: Kylätalo

Aika: Pe 13.6.2014 klo 19:00

Läsnä: Ensio Jussila, Asta Pesiö, Aimo Lehmikangas, Suvi Ronkainen

Pöytäkirja

  1. Kokouksen avaus.

Kokouksen puheenjohtaja avasi kokouksen.

  1. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

  1. Asia ei ole julkinen.
  1. Vuokralaisten saaminen kylätalon asuntoihin.

Päätettiin jatkaa markkinointia, jotta saisimme vuokralasia edes osa-aikaisesti. Asuntoja on mainostettu internetissä: kylän kotisivuilla ja facebookissa.

  1. Jäsenien poistaminen jäsenrekisteristä.

Jäsenet (4 hlöä) ovat jättäneet kahden vuoden ajan jäsenmaksun maksamatta, minkä vuoksi heidät päätettiin poistaa jäsenrekisteristä.

  1. Kaupungin myöntämät avustukset.

Kaupunki on myöntänyt kyläyhdistykselle avustusta 600 euroa invaluiskaan ja remontointiin. Avustukset on käytettävä tänä vuonna. Pieniä remonttitöitä on jo tehty, wc:n pyttyjen korjaukset. Suunnitteilla olevat työt tehdään, mutta tarkempaa päätöstä ei asiasta tehty.

  1. Kesäkerhon järjestäminen.

Kaupunki on myöntänyt kyläyhdistykselle kesäkerhon pitoon 1000 euroa. Palkataan kylän nuoret, Johanna Nyman ja Tanja Ronkainen, kesäkerhon vetäjäksi. Kerhonvetäjät suunnittelevat kerhon pidon, ja kertovat hallitukselle tarpeensa. Hallitus päättää suunnitelman mukaan kustantaa kerhoon tarvittavat välineet. Suunniteltiin mahdollisesti hankittavan kylätalon pihalle leikkitelinettä, muutaman sadan euron hintaista. Telineen hankinta jäi vielä mietintään.

  1. Kesäpäivien suunnittelu.

Kesäpäivät järjestetään kylätalolla la 19.7.2014 klo 12:00. Järjestetään edellisvuosien tapaan ruokailu, jossa tarjoillaan lohikeittoa, voileipiä, lettuja, kahvia, mehua. Onerva kyselee edellisvuosien tapaan vapaaehtoisia ruoantarjoilun hoitamiseksi. Arpajaispalkinnoista vastaa Asta. Pyydetään edellisvuoden tapaista luentoa kesäpäiville, Onerva huolehtii ja kysyy myös lauluesittäjää kesäpäiville. Ohjelmassa on myös yhteislaulua. Kilpailuiksi päätettiin järjestää heittokisaa, jossa naiset heittävät käsilaukkua, ja miehet heittävät salkkua. Asta tuo käsilaukun, ja Aimo tuo salkun. Lapsille järjestetään voimamieskilpailu, jossa he kisaavat esim. kottikärryillä kiven työntämistä tms. Nuoriso tai jokin nuori perhe toimisi kilpailun vetäjänä. Kilpailujen palkinnoiksi tilataan pokaalit, jonka Suvi huolehtii.

  1. Mahdolliset muut asiat.

Kylätalon pihan siivouksesta oli puhetta. Siivous huolehditaan viimeistään kesäpäiville, talkootyöllä.

10. Seuraavasta kokouksesta sopiminen.

Pidetään kokous ennen kesäpäiviä. Onerva kutsuu koolle.

11. Kokouksen päättäminen.

Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19:45.

 

Pudasjärvellä 13.6.2014

 

Ensio Jussila                                      Suvi Ronkainen

Varapuheenjohtaja                             Sihteeri