Liikuntapaikat

Jongun alueen kyläyhdistyksellä on mainiot liikuntapuitteet, joita kaikkien kyläläisten toivotaan käyttävän. Kyläyhdistyksellä on oma jalkapallokenttä, jääkiekkokaukalo ja kaksi sisäliikuntatilaa. Sinisessä salongissa on runsaasti erilaisia varusteita jumppaamiseen. Keltaisessa salissa voi pelata joukkuepelejä.

Liikuntapuitteiden ylläpito vaatii varoja. Kaukalovalot ja pukukopin sähkölämmitys nostavat yhdistyksen sähkölaskua merkittävästi. Sisäliikuntatilojen lämpimänä pitäminen lisää lämmityskuluja ja toki valaistus kasvattaa sisälläkin sähkölaskua. Kuluja osittain kattaakseen kyläyhdistyksen hallitus perii liikuntapaikoista pienen käyttömaksun. HUOM! Jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat käyttää liikuntapaikkoja veloituksetta. Myöskään alaikäisiltä ei peritä liikuntapaikkamaksuja.

  • Sisäliikuntatilan käyttö 10 e / hlö / vuosi
  • Ulkoliikuntapaikkojen käyttö 10 e / hlö / vuosi
  • Kertamaksu (esim. vierailijoille) 1,50 e / hlö

Jokaisen kyläyhdistyksen liikuntapaikkoja käyttävän pyydetään suorittamaan liikuntapaikkamaksut yllä olevan hinnaston mukaisesti. Maksun voi suorittaa joko käteisellä hallituksen jäsenille tai suoraan pankkiin Jongun alueen kyläyhdistyksen tilille esim. jäsenmaksun yhteydessä (FI03 5360 0420 0562 62). Viesti -kenttään tulee merkitä, mitä maksuja maksaa ja ketä maksu koskee (esim. Ulkoliikuntapaikan käyttökorvaus/Metsola Kaarlo).

Sinisessä salongissa on monipuoliset jumppavarusteet (mm. jumppamatot, kahvakuulat, voimistelukepit, käsipainot, jumppapallot, pilatespallot, tasapainolaudat jne.) Salissa voi osallistua Likiliikunta -hankkeen turvin Skype-yhteydellä etäjumppaan. Tarkempi aikataulu löytyy etusivun kalenterista.